Quinze anys de Junta…

Setze d’octubre de 2009, local de la Penya Blaugrana d’Igualada de l’avinguda Pau Casals d’Igualada. A les 20 h s’inicia una assemblea extraordinària amb el principal punt a l’ordre del dia de canvi de Junta directiva. Una nova Junta es presenta per regir els destins de l’entitat, i agafa el relleu de la Junta sortint del president Ramon León.

Una Junta plural, formada per dones i homes, alguns acabats d’arribar a la Penya i d’altres de veterans, però amb el fil conductor de la il·lusió i les ganes d’empènyer la Penya.

I de tot plegat ja fa 15 anys.

Quinze anys en els quals ha passat moltes coses. He compartit presidència amb diferents companys i companyes de Junta als quals vull agrair la seva feina, col·laboració i implicació en la mesura de la seva disposició personal.

Quinze anys que són bastants més dels que tocaria.

Són molts anys d’estar al capdavant d’una entitat, a la qual li aniria molt bé un nou impuls que només una nova Junta li pot aportar.

Són molts anys també per les persones que hi som des del 2009, i que crec que ens toca també un descans, perquè la vida de les persones té el seu cicle, els seus moments i les seves situacions.

El pròxim mes de febrer de 2025 farem l’assemblea anual ordinària, a on presentarem els informes anuals. També inclourem el punt de “renovació de Junta” a l’ordre del dia, un punt que regularment es fa present amb l’esperança que algú faci un pas endavant.

El prec que us faig als socis de la Penya Blaugrana d’Igualada, és que amb aquests quatre mesos de marge que tenim, es pugui formar un grup de penyistes que vulgui fer-nos el relleu a l’actual Junta. En els darrers temps han entrat diferents joves que poden modelar una Penya Blaugrana al seu gust, inclús combinats amb penyistes més veterans que també els hi vulguin donar suport. En el moment actual l’entitat es troba en un bon moment econòmic, de massa social, amb les necessitats més vitals i immediates cobertes, per tant, no es trobaran amb cap situació complicada, sinó amb la gestió del dia a dia i de les iniciatives que vulguin anar tirant endavant.

Serveixi aquest escrit per obrir un període de reflexió i de sumar sinergies que portin a una renovació de la Junta de la Penya Blaugrana d’Igualada, i que ben segur que beneficiarà a l’entitat i als seus associats.

Ens veiem a l’assemblea anual del mes de febrer.

 

Toni Claramunt

President PB d’Igualada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *